Tuesday, April 28, 2009

Sarawakian..







13 April yang lalu merupakan kali yang pertama aku menjejakkan kaki di negeri Malaysia Barat, Sarawak. Aku pi sana atas urusan kerja. i had only a very short time untuk jalan2.

Skang ni JPA tgh bizi nak sponsor student g study oversea. So, aku g sana nak meng"inteviu" student kat sana. Itu yg best nya dept aku ni, slalu ada chance outstation.

Tp g sana time poket tgh kering mmg silap laa.. balik semenanjung just bawak balik kek lapis ngan ikan masin terubok je.. haha ok le tu.. lain kali leh dtg lg...



seronok la gak jln2 kat tempat org ni. Aku dtg Kuching ni ngan bos aku yang mmg dah biasa ngan area kuching ni. So takde la susah aku nak bergerak kat sana. Gi jln2 cari kek lapis, tengok org buat kek lapis, makan mi kolok, laksa sarawak.. hmMMmm.. pasni nak g Sabah plak.
Post a Comment