Saturday, December 5, 2009

Broadband free sebulan

Hahha.. Aku baru saje tukar prepaid aku kpd postpaid. Pastu dpt sms, Celcom free wireless broadband selama sebulan. Pastu apa lg, 24 jam la enset aku ni online. Haha.. Tp yg sleknya enset aku ni cikai punya, kalau pakai iphone ke, blackberi ke, bes la gak. Mcm2 ble buat, mcm pc. Yg ni, aku donlod opera mini, hah lenjan la yg tu siang mlm. Tp speed xde la laju. Nk uplod gambo pun jnuh nk nunggu gaks.. huhu.. Pastu plak aku xde masa nk updet blog, aku cek facebook je la. Heheh.. sape nk add aku, silakan.. iqbalasmadi@gmail.com... Ok lah, nanti kita sembang lg. Aku nk mulakn xtvt weekend aku, mengemas..c ya.
Post a Comment